Windows 10 Opruimen

Blablablablaap Voor een cloud dienst gebruik ik niet de amerikaanse diensten, veel veiliger is het nederlandse stack. Even de schijf selecteren en alle mappen en grote bestanden zie je in gekleurde vakjes. Dan zullen veel van de tips in dit artikel alsnog goed werken om je pc op te schonen. Wil je echter tips die zich specifiek richten op het nieuwe besturingssysteem van Microsoft?

  • Door deze wijzigingen eerst in een registerbestand op te slaan, kunnen ze met enkele klikken worden doorgevoerd in het register.
  • “Gisterenmiddag het boek besteld, de volgende ochtend ontvangen. Het lijkt de Overtoom wel.”
  • Treden er onverhoopt problemen op, dan kan de back-up weer worden teruggezet waardoor de wijzigingen in het register teniet worden gedaan.
  • “Het is echt no-nonsense geschreven, alles is bruikbaar en niets ontbreekt. Proficiat.”
  • Jazeker, na ontvangst van de betaling wordt de factuur (met daarop de betaalde BTW en mijn BTW-nummer) per e-mail toegezonden zodat uw bedrijf de betaalde BTW kan terugvorderen.

Met name de subsleutel Advanced bevat veel geavanceerde instellingen die via de gebruikersinterface ontoegankelijk zijn. Vergelijkbaar met een DWORD-waarde, maar dan 64 bits groot. Bevat algemene gegevens voor de configuratie van de computer, onafhankelijk van het aangemelde gebruikersaccount. Bevat de configuratiegegevens van het aangemelde gebruikersaccount mfc100.dll, hierin staan dus de instellingen op gebruikersniveau. Is er een tweede administratoraccount aangemaakt, dan kan deze sleutel met relatief weinig risico’s worden getweakt.

“Het is echt no-nonsense geschreven, alles is bruikbaar en niets ontbreekt. Proficiat.” “Mijn complimenten voor uw boek, ik maak er dagelijks gebruik van.” “Inhoudelijk moet ik zeggen dat het een juweeltje is. Om in Jip en Janneke taal de zaken uit te leggen vind ik bijzonder knap.” “Ik heb zelden zoveel in de Bijbel gelezen als afgelopen dagen.” “Tjonge jonge, daar zit veel zweet en tranen in. Een bijbel voor de fervente PC gebruiker.” “Geweldig, die Windows bijbel! Ook complimenten voor de fraaie stevig gebonden uitvoering. Bij het eerste doorsnuffelen hier en daar al wat nuttige krenten uit de pap gevist.” “Ik heb al een aantal jaren jouw boek en heb daar vaak oplossingen in gevonden. Super.”

Is Er Ook Nog Een Computerbijbel Voor Oudere Windows

Klik op de programma’s die je wilt verhinderen om automatisch te starten en vervolgens op Uitschakelen. Het programma blijft gewoon op je computer staan, maar start nu alleen als jij dat wilt. Let overigens wel op wat je uitschakelt, er staan waarschijnlijk ook programma’s tussen die nuttig zijn .

De Computerbijbel Maakt Je Computerwijzer En

Je kunt programma’s verwijderen, maar ook het startmenu opschonen. In dit artikel geven we je nog veel meer tips om je pc weer sneller te maken.

Word Windows De Baas!

Windows 10 wordt sowieso nog tot oktober 2025 ondersteund en er zal niet veel meer aan veranderd worden, deze computerbijbel is dus nog vele jaren bruikbaar. Stap je over op Windows 11 of ben je al overgestapt, ga dan aan de slag met de computerbijbel voor Windows 11 en ontdek de vele nieuwe opties. “Met je computerbijbel bij de hand weet zelfs een oude knar als ik met zijn computer om te gaan.” Het aanmaken van een nog niet bestaande registerwaarde is ook eenvoudig.

Leave a Reply